Vasa energi stor pakke

Vasa stor energipakke

Skal du køre Vasaloppet, så har du brug for den rigtige energi til at komme igennem løbet.

Vi har sammensat en energipakke som giver dig den optimale opladning, samt sørger for at du har depoterne fyldt op hele vejen.

Se løjpe profil med væskestationer nedenfor.

Pakken indeholder:

1 x 10 tabs NUUN. Du tager en tablet i et glas vand hver aften i uger op til Vasa

3 x breve med energi pulver. Du drikker en flaske torsdag, fredag og lørdag.

3 x gel uden koffein. De tages som de første

4 x gel med koffein. De tages på sidste halvdel af løbet

1 x Vingummi uden koffein. de spises efter behov første halvdel

1 x Vingummi med koffein. de spises efter behov sidste halvdel

2 x energibar. Spises efter behov

30x saltstick. tag to før start, herefter 1-2 ved hvert væskedepot


27,00 DKK

-10%

30,00 DKK


  1. This product is out of stock.


27,00 DKK

-10%

30,00 DKK134,10 DKK

-10%

149,00 DKK


x 2


39,60 DKK

-10%

44,00 DKK


x 3


51,30 DKK

-10%

57,00 DKK


x 3


59,40 DKK

-10%

66,00 DKK


x 4


79,20 DKK

-10%

88,00 DKK


479,70 DKK

-10%

533,00 DKK

One of product is no longer available. This pack cant be purchased

Pack content

Elektrolyt-tabletter med smag af citron og lime

GU tabletter er et smart, enkelt, effektivt og velsmagende kosttilskud til at opretholde din salt-, mineral- og væskebalance før, under og efter træning. Dette er vel og mærke med kun 10 kcal per fyldt drikkedunk. GU Drink tabs er en brusetablet, dvs. den skal opløses i vand i en drikkedunk. Kan drikkes efter tabletten er opløst. Hvert rør indeholder 12 tabletter.


Hvorfor anvende GU Drink Tabs?

Fordi det er bedre end rent vand under træning og konkurrence, da GU drink tabs er i stand til at bevare hydreringen i kroppen. I tabletterne er der en unik formel af fruktose og elektrolytter med natrium og kalium, hvis naturlige egenskaber hjælper din krop med at bevare væske. Det er samlet set en langt bedre form for hydrering end vand alene. For sportsudøveren er drikkevarer med elektrolytter ekstremt vigtige ift. at sikre en ordentlig hydrering. Drink tabs fungerer som en katalysator til at hjælpe din krop med at bevare væske og salte, som er nødvendige for, at dine muskler kan arbejde optimalt.
Hvis du typisk blot ville tage fat i en flaske med vand, så prøv GU drink tabs og mærk forskellen!

Hvad indeholder brusetabletterne?

I GU tabletterne er der kun det, som du skal bruge - intet kunstigt eller overflødigt. Tabletterne er meget kalorielette, kun 10 kcal per serving, som er fra den naturlige fruktose, der sikrer dig en bedre og hurtigere væskeoptagelse end tilsvarende produkter uden kalorier. Derudover består tabletterne af elektrolytter og mineraler (natrium og kalium) i den optimale sammensætning. GU drink tabs er naturligt sødet, hvilket er unikt, sammenlignet med lignende produkter, som ofte er kunstigt sødet. Det naturlige planteekstrakt Stevia giver en meget autentiske og let smag. Alle ingredienser er veganske.

Hvordan bruger jeg dem?

GU drink tabs anvendes til at sikre et optimalt væskeoptag, ikke bare i træningen og konkurrencen, men i ugerne før og efter en hård workout. Brug GU når du vil forberede, forbedre eller restituere. Opløs 1 tablet i ca. 0,5 L vand. Når du putter tabletten i drikkedunken skal den stå og bruse færdig et kort øjeblik (vent med at sætte drikkedunkens låg på, da der ellers kan blive overtryk i flasken).

Rent ”brændstof” med koffein, non- GMO, gluten fri og mælkefrit.

Der er 8 super velsmagende og let fordøjelige vingummier per pose – som svarer til 2 servering – eller til 2 geler – energimæssigt. En pose giver dig et blast af energi, 100mg koffein fra hvid te, samt 240mg elektrolytter og 200% af dit daglige anbefalet indtag af c-vitamin. Disse Bonk Breaker vingummier fylder dig med brændstof på turen og tager dit ”game” til næste level.

Anvendelse: Du ”påfylder” Bonk Breaker Chews hver ca. 30-45 under din træning/konkurrence, så du ”bryder muren” og du kan med fordel snacke et par stykker inden også. Som alle Bonk Breaker produkter er filosofien – rene naturlige ingredienser, som skal smage fantastisk.


Ingredienser:
Organic Tapioca Syrup, Organic Sugar, Organic Tapioca Syrup Solids, Pectin, Citric Acid, Potassium Citrate, Ascorbic Acid, Sea Salt, Color Added (Organic Annatto), Tangerine Oragne with other natural flavor, Organic Sunflower Oil, Carnauba Wax.

Næringsindhold pr. 100 g
Kalorier 90 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættet fedt 0 g
kulhydrat 24 g
- heraf sukkerarter 15 g
Protein 0 g

Rent ”brændstof” med koffein, non- GMO, gluten fri og mælkefrit.

Der er 8 super velsmagende og let fordøjelige vingummier per pose – som svarer til 2 servering – eller til 2 geler – energimæssigt. En pose giver dig et blast af energi samt 240mg elektrolytter og 200% af dit daglige anbefalet indtag af c-vitamin. Disse Bonk Breaker vingummier fylder dig med brændstof på turen og tager dit ”game” til næste level.

Anvendelse: Du ”påfylder” Bonk Breaker Chews hver ca. 30-45 min under din træning/konkurrence, så du ”bryder muren” og du kan med fordel snacke et par stykker inden også. Som alle Bonk Breaker produkter er filosofien – rene naturlige ingredienser, som skal smage fantastisk.

Man skal huske at drikke både når det er varmt og koldt, mange glemmer at drikke nok når det er koldt. Salt lige så vigtigt som at drikke nok, får du ikke tilført salg på den lange ski, rulleski, løbe og cykeltur er der risiko for kramper i musklerne.  Udover salte og mineraler sikrer SaltStick også tilførsel af magnesium og vitamin D, som reducerer risikoen for kramper i musklerne.

SaltSticks indeholder kun salte og mineraler og ikke kulhydrater. Så det er vigtigt at du på de lange ture supplere op med energi, gels og barer

Dosering

Den anbefalet dosering af SaltStick, er 1 kapsel hver 30-60 min, Kapslen kan evt åbnes og blandes i en flaske vand, dog får dette en salt smag.

  • Den eneste elektrolytkapsel, der blev formuleret for at ligner den elektrolytprofil, der var tabt under aktivitet: natrium, kalium, calcium og magnesium .
  • Indeholder kun, hvad du behøver: Ingen urte, spor, tvivlsomme komponenter tilføjet. Glutenfri. Ingen soja eller nødder. Ingen sødemidler, og ingen majssirup med høj fructose.
  • Lavet i USA - Fri for forbudte stoffer og uafhængigt afprøvet.
  • Vegetabilsk baserede kapselsammensætning. Biotilgængelige aktive ingredienser.
  • Hver kapsel indeholder: 215 mg natrium, 63 mg kalium, 22 mg calcium, 11 mg magnesium. 100 IE Vitamin D for at hjælpe kroppen med at absorbere og udnytte calcium.


sved-tab-600x168-nyt

SiS GO Energibarer er en nærende, letfordøjelig og højt kulhydratbaseret snack lavet af frugter og sunde ingredienser. Den reducerede størrelse (sammenlignet med de større GO Energy Bars) giver en praktisk og nærende tilgang til at give kulhydrat under træning. Bevist af tusinder af atleter i verdens hårdeste løb, opfylder de deres krævende energibehov.

SiS GO Energy Mini Bars er højt i kulhydrat (26 gram), moderat i protein (4,5 gram) og lavt fedtindhold (2 gram).

Nøglefunktioner:

     • 25 gram kulhydrat pakket ind i hver bar
     • Lavet af naturlige frugt ingredienser
     • Praktisk størrelse

Perfekt energi før, under og efter trænin/løb


Ingredients:

Fruit Juices From Concentrate 40% (Grape, Pineapple), Cereal 18% (Rice & Soy Crisp (Rice Flour, Soy Protein Isolate, Oat Flour, Salt, Vegetable Oil, Lecithin) (Gluten), Oats (Gluten)), Maltodextrin (from Maize), Dried Fruit 12% (Dates), Soy Protein Isolate, Emulsifier (Soy Lecithin), Freeze Dried Fruits 3% (Raspberry, Cranberry), Flavouring, Humectant (Calcium Lactate)

Typical ValuesPer Serving 40gPer 100g
Energy583kj/138kcal1456kj/344kcal
Protein4.6g11g
Carbohydrate25g63g
of which sugars11g27g
Fat2.1g5.3g
of which saturates0.3g0.8g
Fibre0.9g2.4g
Sodium0.1g0.1g

SiS GO Electrolyte indeholder en blanding af en let fordøjelig og hurtig tilførsel af kulhydrat samt elektrolytter (som natrium), der fremmer optimal hydratisering.

En kombination af energikilder og elektrolytter forbedrer din krops evne til at absorbere vand under træning, opretholde udholdenhedens ydeevne og beskytte mod kramper. Produktet blandes ved passende koncentrationer af kulhydrat (36 gram som 6% opløsning), natrium (20 mmol / l) og væske (500 ml servering) for at opnå de kombinerede mål for energi og hydratisering.

Nøglefunktioner:

     • 36 gram kulhydrat pr. 500 ml servering
     • Høj i natrium for at fremme hydrering
     • Leverer energi og væske hurtigt


Ingredients:

Carbohydrate mix (93%) (Maltodextrin (from Maize), Fructose), Citric Acid, Electrolytes (2%) (Sodium Chloride, Calcium Lactate, Potassium Chloride, Sodium Citrate, Magnesium Citrate), Natural Flavouring, Sweetener (Aspartame). Contains a source of Phenylalanine

Typical ValuesPer Serving (40g)Per 100g
Energy619kj/146kcal1547kj/364kcal
Protein0.0g0.0g
Carbohydrate36g91g
of which sugars6.7g17g
Fat0.0g0.0g
of which saturates0.0g0.0g
Fibre0.0g0.0g
Salt0.5g1.3g
VITAMINS & MINERALS (% RDA)
Calcium27mg (3%)66mg (8%)
Magnesium5mg (1%)13mg (4%)
Potassium60mg (3%)150mg (8%)

Gel der er ikke kræver vand til at få ned.

Den er flydende og skånbsom for maven.

GO Isotonic Energy Gel var verdens første isotoniske gel, som effektivt leverede en let fordøjelig og hurtig forsyning af kulhydrat til energi under træning.

De er designet til at blive forbrugt uden vand, hvilket minimerer risikoen for at blive oppustet, som undertiden kan forekomme med overdrikning.

Giver dig 22 gram kulhydrat pr. Gel.

Nøglefunktioner:

     • Virkelig isotonisk formulering - Intet behov for vand
     • 22 gram hurtigt absorberet kulhydrat pr. Gel
     • Praktisk let at tage format
     • Flavoureret Maltodextrin gel med tilsat sødemiddel.

Winner of the Queens Award


Ingredients:

Water, Maltodextrin (from Maize) (33%), Gelling Agents (Gellan Gum, Xanthan Gum), Natural Flavouring, Acidity Regulators (Citric Acid, Sodium Citrate), Preservatives (Sodium Benzoate, Potassium Sorbate), Sweetener (Acesulfame K), Sodium Chloride, Antioxidant (Ascorbic Acid)

Typical ValuesPer 100mlPer Serving 60ml
Energy613kj/144kcal368kj/87kcal
Protein0.0g0.0g
Carbohydrate36g22g
of which sugars1.0g0.6g
Fat0.1g0.0g
of which saturates0.0g0.0g
Fibre0.1g0.0g
Salt0.01g0.01g

Gel der er ikke kræver vand til at få ned.

Den er flydende og skånbsom for maven.

SiS GO Energy + Caffeine Gel 75mg bygger på den etablerede videnskab af SiS GO Isotonic Energy gelen, verdens første og eneste virkelig isotoniske energigel.

Dette produkt giver 22 g kulhydrat og 75 mg koffein pr. Gel. Ideel til højintensitet løb og lange, hårde dage på vejen. Koffein har gentagne gange vist sig at forbedre ydeevnen ved at sænke din opfattelse af indsats ved at give et boost, lige når du har brug for det.

SiS GO Energy + Koffein er rent i munden og let at fordøje. For når du vil have en energi boost, men vil også have fordelene ved koffein. Brug før eller under sporten for øget fysisk og mental fokus, når du vil have en kant.

Nøglefunktioner:

     • 75 mg koffein pr. Gel
     • 21 gram kulhydrat pr. Gel
     • Formulering leverer energi hurtigt og effektivt


Ingredients:

Water, Maltodextrin (from Maize) (33%), Elderberry Juice Powder, Natural Flavouring, Gelling Agents (Gellan Gum, Xanthan Gum), Acidity Regulators (Citric Acid, Sodium Citrate), Caffeine (75mg), Preservatives (Sodium Benzoate, Potassium Sorbate), Sweetener (Acesulfame K, Sucralose), Sodium Chloride, Antioxidant (Ascorbic Acid)

Typical ValuesPer 100mlPer Serving 60ml
Energy627kj/148kcal376kj/89kcal
Protein0.0g0.0g
Carbohydrate37g22g
of which sugars1.3g0.8g
Fat0.0g0.0g
of which saturates0.0g0.0g
Salt0.1g0.04g
Caffeine125mg75mg