Denne vare er ikke på lager længere

Ny vare


POC Cykel hjelm Blå

1 499,00 DKK

POC Octal er en tophjelm, den er svensk, den er rigtig let, den er komfortabel og så er den en af de sikreste hjelmkøb overhovedet.

På grund af vægten er den perfekt til rulleski,

Str. M/L: 54-60 cm (195 g)

Mere info

Beskrivelse

POC Octal er en tophjelm, den er svensk, den er rigtig let, den er komfortabel og så er den en af de sikreste hjelmkøb overhovedet.

Grundideen er at minimere skaderne efter styrt og derfor har man i samarbejde med Volvo udviklet denne hjelm. Den er produceret i et specielt materiale der hedder EPS. Dette materiale opsuger stød på en unik måde. Det kan bedst forklares ved at hvis man tager en almindelig bold og lader den falde fra een meters højde vil den hoppe. Dette er et udtryk for at energien i stødet faktisk laver rekyl. Dette rekyl eksisterer stort set ikke i EPS-materialet og derfor vil en bold i EPS bare falde støt. EPS virker nemlig støddæmpende. Det vil også sige at når uheldet er ude, så gør POC-hjelmen, at rytteren undgår dette rekyl.

Volvo har også bidraget med vindtunnelforsøg så hjelmen er optimeret til fart, aerodynamik samtidig med at ventileringen er i top. Dette øger komforten, performance og i sidste ende også den passive sikkerhed.

Selv i fasen efter selve uheldet er der tænkt på gennem ICEdot-systemet. På hver hjelm er der en unik kode tilknyttet og denne kan man knytte sine sygdomsdata, kontaktpersoner, navn eller andet til. Disse data lægger brugeren ind på ICE-dots hjemmeside og via koden(som kun står på din hjelm) kan man få adgang til disse oplysninger ved at scanne koden eller sende en SMS. Således kan redningsfolk eller andre der finder dig hurtigt få de rigtige oplysninger til at bringe forulykkede hjælpen. Abonnementet på denne service følger med det første år. Efterfølgende år koster 10 USD pr. år.

Der medfølger ekstra puder til hjelmen.

Anvendelse

Fokus har været at lave en af verdens sikreste, men samtidig også een af de bedste racerhjelme på markedet. Den er designet til alle lige fra begynderen til den professionelle, da vi alle kan drage nytte af racerhjelmens fordele såsom god ventilering, sikkerhed, aerodynamik og flot design. Hvem du end er så er denne hjelm et sikkert valg i mere end een forstand.

Specifikationer

 • Farve Blå
 • Størrelser Small 50-54 cm Medium 55-60 cm Large 56-62 cm
 • Vægt Small 185 g Medium 195 g Large 225 g
 • In-mold helt indkapslet inderskal, øger sikkerheden og finishen
 • Stropper i lækkert blødt materiale og indstøbt i inderhjelm
 • Brille garage sikrer at dine solbriller sidder bedre fast, når de sidder i hjelmen
 • Udskiftelige pads i coolbest, så du sveder mindre
 • Luftgennemstrømningen er helt i top, grundet bl.a. den lille kontakt flade med dit hoved
 • Medfølger et års abonnement på ICEdot
 • Godkendelser EN1078 CPSC 12 03
 • Medfølger ekstra pudesæt, samt opbenaringspose i stof

Kvalitetsniveau

Hjelmen er i topklasse og klart noget af det bedste man kan få. Den er blandt de allerbedste på markedet mht. sikkerheden, og vist kan man eventuelt få samme komfort, vægt og aerodynamik på markedet, men ikke i denne kombination.

Sikkerhed, sikkerhed og atter sikkerhed kendertegner hjelmene fra POC. EPS materialet som er en del af sammensætningen af inderhjelmen, sikrer at slaget bliver fordel i hele hjelmen og ikke kun i nedslags området. Den flouriserende orange farve, lyser op og giver dig sikkerhed. Da farven er flouriserende vil den med tiden kunne falme. Det kan man godt undgå, ved at efterbehandle hjelmen med kemikalier. Det ønsker POC ikke, da disse kemikalier i så fald skal være omkring dit hoved hele tiden. Derfor har POC valgt at oplyse dig om dette, endnu et sikkerhedsmæssig aspekt, der vejer tungt hos POC.

Baseret på 0 anmeldelser - 0 1 2 3 4 0/5
Filtrér:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

30 andre produkter i den samme kategori:

Samlet bedømmelse Samlet bedømmelse:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 anmeldelser

Se anmeldelser
0 1 2 3 40
0 1 2 3 00
0 1 2 0 10
0 1 0 1 20
0 0 1 2 30

 Skriv anmeldelse Se anmeldelser Se anmeldelser