• On Cloud Venture  grøn Waterproff
  • On Cloud Venture  grøn Waterproff
On Cloud Venture  grøn Waterproff

Reference On venture grøn water

On Cloud Venture grøn Waterproff

På lager
1.039,20 kr.

On Cloudventure waterproff

Perfekt til det danske efterårs vejr

Til dig som søger en trailsko, hvor du søger væk fra vejen mod det mere ujævne og bevægelige underlag.

On Cloudventure er en sko, som er konstrueret således, at du kan have den på flere timer af gangen, hvad enten du går, hiker eller løber. Du finder i On Cloudventure den samme komfort, som du finder i en almindelig løbesko. Skoen har en tæt pasform, men er lidt bredere fortil.

Skoen skal især fremhæves for sin gode mellemsål, der muliggør, at selv når du løber på hårdt og skarpt underlag, så påvirker det dig ikke. Skoen har en relativ dyb (sål)profil, som hjælper, når du bevæger dig i det våde bevægelige føre.

ON SKO
Beskrivelse

God og tæt snøring, holder det ude, som ikke skal ind i dine sko. Pløsen lukker godt og tæt, og slutter sig om din vrist på en behagelig tæt måde.

Skoen har en fast hælkappe der støtter, og giver god stabilitet sideværts. Hvis du har prøvet On Cloudventure Peak (den lettere orange model). Så vil du opleve, at Cloudventure støtter mere omkring din ankel, den går længere op på foden. Vores testløbere oplevede, at skoen gav en mærkbare støtte, når det kom til sideværts bevægelser – bevægelsen du oplever, når du vrikker om.



On Running
On venture grøn water
Mand / Dame
Mænd

Specifikke referencer