• Salomon LIGHTNING LIGHTSHELL JAKKE sort/man
  • Salomon LIGHTNING LIGHTSHELL JAKKE sort/man
Salomon LIGHTNING LIGHTSHELL JAKKE sort/man

Reference SOFSHELL JAKKE blå/ Man

Salomon RS SOFTSHELL JAKKE blå/man

På lager
959,20 kr.

RS SOFTSHELL JAKKE er det perfekte valg til langrend, rulleski og løb.

Det er en tætsiddende teknisk jakke, jakken er tynd men helt vindtæt, hvilke gør at du kan holde varmen selv på de meget kolde dage. 

Den er blød, elastisk og åndbar, men giver fuld vindbeskyttelse på kroppen foran. Dets mobilitet og beskyttelse er ideelle til kold morgentræning fra Langrend, rulleski til løb og cykling. Det føles super let og bevæger sig med dig. Refleksdetaljer til kørsel om natten i koldt eller koldt vejr.

Vindbeskyttelse

Letvægts stof over jakkens frontpanel giver kun vindbeskyttelse, hvor du har brug for det.

Åndbar varme

Med en balance mellem mobilitet og strategisk vindbeskyttelse giver denne jakke lige nok varme, men giver dig mulighed for at skubbe grænsen under aktiviteter med højt output.

Mobilitet

Strækstoffer og MotionFit-konstruktion giver dig mulighed for at bevæge dig frit. Jakken føles så let at du glemmer at du har den på.

AdvancedSkin Shield

AdvancedSkin tekniske stoffer forbedrer kropskomforten ved at holde dig tør, varm og beskyttet, når du har brug for det, og hvor du har brug for det.

4-vejs strækning

Stoffet strækker sig i alle 4 retninger med understøttelse af elastiske garner.

Vandtæthed

DWR-behandling

Holdbart vandafvisende middel, eller DWR, er en belægning, der tilføjes stoffer på fabrikken for at gøre dem vandafvisende (eller hydrofobe).

 

 

 

Str.
Produktoplysninger
Salomon
LIGHTSHELL JAKKE Sort/ Man
Mand / Dame
Mænd

Specifikke referencer

Kunder, der købte denne vare, købte også

Salomon Prolink Race CL

Pris 479,20 kr.
Salomon ønsker at alle skal være i stand til at bruge deres fantastiske støvler - uanset hvilket bindings system de bruger . Så Atomic allieret sig med Salomon og udviklet en ny Prolink binding....
0 1 2 3 4 1 Anmeldelse(r) 

IDT Rulleski Klassisk RM2 "TESTVINDER"

Pris 1.839,20 kr.
IDT klassiske rulleski er den mest retningsstabile rulleski som vi har testet. Det er den mest efterspurgte rulleski på det Svenske og Norske marked. IDT Classic har vundet flere tests*, og er...
  • -500,00 kr.
Hurtig visning

X-bionic Windskin ski og løbe bukser

Normalpris 1.279,20 kr. -500,00 kr. Pris 779,20 kr.
X-bionic vind og vandafvisinde Vintertights. Tightens Windskin teknologi holder den kolde vind ude og lade sved trænge . Tighten design føles bløde mod huden, samtidigt med den giver en god...
0 1 2 3 4 1 Anmeldelse(r) 

Rossignol X-8 klassisk

Pris 1.276,00 kr.
Lillebror til X-10 og 140 gr. tungere. Perfekt til både sne og rulleski. Den nye X8 CLASSIC er en klassisk støvle egnet til motionsbrug til rulleski og skiløb. . X8 har alle funktionerne fra top...