Showing 121 - 128 of 128 items
 • 499,00 DKK

  NYT SUPER PRODUKT MED SAMME EFFEKT SOM PULVER Red Creek HF +10/-2 Til våd og beskidt sne 70 gr.Red Creeks nye HF voks. Testet i world cuppen og det mest benttet produkt. RedCreek Racing, en ny race serie, hvor HF glideren har samme egenskaber som pulver. Denne serie er blevet testet og udviklet de seneste 5 år og solgt til top elite i Sverige, Norge og...

 • 499,00 DKK

  NYT SUPER PRODUKT MED SAMME EFFEKT SOM PULVER Red Creek HF Lilla +1/-12 Til kunst sne og kornet sne 70 gr.Red Creeks nye HF voks. Testet i world cuppen og det mest benttet produkt. RedCreek Racing, en ny race serie, hvor HF glideren har samme egenskaber som pulver. Denne serie er blevet testet og udviklet de seneste 5 år og solgt til top elite i...

 • 499,00 DKK

  NYT SUPER PRODUKT MED SAMME EFFEKT SOM PULVER Red Creek HF Rød +2/-3 Til Ny sne 70 gr.Red Creeks nye HF voks. Testet i world cuppen og det mest benttet produkt. RedCreek Racing, en ny race serie, hvor HF glideren har samme egenskaber som pulver. Denne serie er blevet testet og udviklet de seneste 5 år og solgt til top elite i Sverige, Norge og Finland i...

 • 499,00 DKK

  NYT SUPER PRODUKT MED SAMME EFFEKT SOM PULVER Red Creek HF Gul +2/-7 Til blandet sne 70 gr.Red Creeks nye HF voks. Testet i world cuppen og det mest benttet produkt. RedCreek Racing, en ny race serie, hvor HF glideren har samme egenskaber som pulver. Denne serie er blevet testet og udviklet de seneste 5 år og solgt til top elite i Sverige, Norge og...

 • 499,00 DKK

  NYT SUPER PRODUKT MED SAMME EFFEKT SOM PULVER Red Creek HF Grøn -3/-17 Til Ny og gammel sne 70 gr.Red Creeks nye HF voks. Testet i world cuppen og det mest benttet produkt. RedCreek Racing, en ny race serie, hvor HF glideren har samme egenskaber som pulver. Denne serie er blevet testet og udviklet de seneste 5 år og solgt til top elite i Sverige, Norge...

 • 149,00 DKK

  En meget hård, slidstærk og holdbar basevoks der binder dagens glider rigtigt godt Til at ligge i bunden af skien 70 gr.

 • 999,00 DKK

  Kassen indeholder: Håndtag til boremaskine Hård Brun børste til efter sikling Blød nylon børste til polering 5 mm skraber rilleskraber

 • 1 599,00 DKK

  Swix meget populære HF glider til lange løb. Temperatur -0° C til + 20° C.(fungerer fint ned til - 10° C Anbefalet strygejern temp:. 150 ° C. En hård, slidstærk glider til langdistance løb. Udviklet specielt til våd, beskidt, forurenet sne. Høj fluorindhold. Den hårde konsistens absorberer mindre snavs i våde forhold, og fungerer godt i koldt vejr. BW...

Shopanmeldelser ( 4 )
0 1 2 3 4 (5,0/5)

Bedømt af Bjarke
0 1 2 3 4
Hjælpsomme, hurtige svar, gode priser og super fede varer
jan 3, 2020
Bedømt af
0 1 2 3 4
Super service and guidance!
dec 21, 2019
Bedømt af Anders
0 1 2 3 4
Super betjening
dec 20, 2019
Bedømt af
0 1 2 3 4
Great choice of equipment for rollerskiing and XC skiing. Brilliant service and advice. Highly recom ...
dec 18, 2019

Nyheder

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort