• X-BIONIC4.0 Trick SHIRT blå
X-BIONIC4.0 Trick SHIRT blå

Reference X-BIONIC4.0 trick SHIRT blå

X-BIONIC4.0 Trick SHIRT blå

På lager
639,20 kr.

Mere kraft uden ydeevne? Få mere ud med X-BIONIC® THE TRICK® 4.0 RUN SHIRT SH SL MEN.

Denne højteknologiske t-shirt til mænd er en del af den nye X-BIONIC 4.0-generation. Det optimerer løbernes energistyring med den patenterede unikke THE TRICK®-teknologi. Det revolutionerer din termoregulering ved at aktivere produktion af sved, inden du begynder at overophedes, så du kan træne, konkurrere og forblive konstant aktiv ved optimal kropstemperatur. Den energi, der frigøres ved den tidligere begyndelse af fordampningskøling, strømmer direkte ind i din køreegenskaber. Denne mekanisme fungerer som en energiforstærker for din præstation og aktiverer den bedste løber inde i dig.

Dit løb vil også være behageligt takket være den innovative kravekonstruktion, der sikrer en perfekt pasform. De integrerede Flexor-armmanchetter forhindrer ærmerne i at glide. Selv under din første løbende træning vil du allerede føle den teknologiske fordel ved ThermoSyphon®-systemet, den næste generation af det legendariske patenterede 3D Bionic Sphere®-system. Det optimerer din hud klimastyring gennem store udvekslingszoner på brystet og ryggen.

Denne skjorte er et præcisionsinstrument til maksimal ydeevne, fordi den er fremstillet af meget præcise avancerede maskiner i Retina® ultrahøj opløsningskvalitet og giver derfor betydelig mere effektivitet end den forrige generation af X-BIONIC®-produkter.

Str.
Produktoplysninger
x-bionic
X-BIONIC4.0 RUN SPEED SHIRT sort
TØJ
T-SHIRT
Mand / Dame
Mænd

Specifikke referencer