Rulleskisport.dk Aps

Rulleskisport er Danmarks eneste specialbutik indenfor rulleski og langrend.

Det er mit mål, på trods af store kædebutikker og webshops med bugnende vareudbud, fortsat at kunne drive en forretning, hvor rådgivning og service er omdrejningspunktet for en god kundeoplevelse.

Rulleskisport er skabt på baggrund af en stærk passion for rulleski og langrend.” Jeg havde kørt på rulleski og stået på langrend i mange år, og fået etableret et godt netværk indenfor rulleski og langrend, hvor jeg også var træner for KS (Købehavns Ski Klub) så grundlaget for at starte butikken var etableret”.

På den baggrund valgte jeg at åbne webshoppen og butikken i Hellerup, som ligger lidt tilbagetrukket fra Hellerup strandvej med gode parkeringsforhold.

Hos Rulleskisport er sortimentet i high-end segmentet. ”Jeg har som en del af strategien valgt, at sortimentet skal bestå af de bedste produkter. Det betyder oftest, at det også er produkter i den dyrere ende. Naturligvis føres der også produkter i mid range, men det er helt bevidst, at du skal kunne finde det bedste hos RulleskiSport

Troværdighed omkring produkter og sortiment er vigtigt for RulleskiSport

”Der findes ikke nogen produkter i butikken, som jeg ikke selv har testet – det er fint med produktbeskrivelser, men der findes ikke noget så troværdigt som selv at have prøvet produktet”.

Jesper Erlandsen