Reference Coxa R2

COXA R2 rygsæk med 2 l væske

På lager
719,20 kr.
  • Pakkevolume -    2,5 l
  • Vægt -  660 g
  • Pakkevægt -  3 kg
  • Flydende Kapacitet -    op til 2 L
  • Høj synlighed - 3M ™ refleksmateriale + LED-lampe
  • Materiale bagside -    Åndbart 3D Mesh (nylon)
  • Eksterne lommer  -    1

Rygsækken indeholder en væskeblære på op til 2 liter.

80% af top 10 i herreklassen på Birkebeinerrennet kørte med Coxa R2.

FUNKTIONER

Coxa R2 er en ergonomisk multifunktionel rygsæk fra Coxa Carry. Der er fremragende til konkurrence og træning. Med to liter væskekapacitet bærer den nok væske til lange udfordrende træninger, og med plads tilbage til anden nødvendig pakning. R2 opleves utroligt let, bæresystemet sammen med de smarte justerbare hofte- og skulderstropper betyder, at overkroppen er helt fri for tryk og friktion i alle bevægelser. Perfekt til løb, langrend og mountainbiking.

Rygsækken har plads til to separate væskesystemer op til i alt tre liter, som placeres i den tilpassede lomme i den nedre sektion. Løkkerne på skulderstropperne holder flydende slange, stænger eller gel på plads.

For ekstra sikkerhed er Coxa R2 udstyret med 3M reflekterende materiale. Når det reflekterende materiale er ramt af forlygter, kan du tydeligt ses i en afstand på ca. 125 meter.

På bagsiden er der en rød LED-lampe, der giver dig øget sikkerhed under aktivitet under mørke træning eller konkurrencelejligheder. Vælg mellem to tilstande, konstant eller blinkende lys.

COXA Farver
Beskrivelse

Det patenterede bæresystem er velformet og gør rygsækken behagelig, stabil og fleksibel. Vægten fordeles på hoften, og rygsækken opfattes som helt vægtløs. Overkroppen får fuld bevægelsesfrihed. Coxa rygsækken er udviklet til at være en af ​​de sikreste rygsække på markedet. Det er let at tage på og tage af, hvis du sidder fast et sted, kan du fjerne rygsækken om et sekund, hvis det er nødvendigt. Spændet har Quick Release og er fremstillet eksklusivt til Coxa af verdens førende Duraflex.

COXA
Coxa R2

Specifikke referencer