• X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 TRØJE GULD
  • X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 TRØJE GULD

Reference X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 TRØJE

X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 TRØJE GULD

På lager
799,20 kr.

X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 TRØJE GULD

En teknisk undertrøje til de kolde dage, trøjen har enestående køle og varme effekter.

En super trøje der ikke bliver våd selv ved hård træning.

Perfekt til løb på kolde dage.

  •  kortere tørretid, højeste køle- og varmekapacitet, reduceret volumen og mange højteknologiske funktioner.
  • PATENTERET 3D BIONIC SPHERE®-SYSTEM MED THERMOSYPHON® TECHNOLOGY. Har komplekse 3D-strukturer af indre og ydre luftkanaler. Det køler ned, når du sveder og varmer, når du er kold.
  • IDEO-WAISTBAND IDEALT designet, ergonomisk optimeret. Med en højere skåret linje i bagområdet holder tøjet på plads, selv med konstant bevægelse.
  • 100% ren SCHWEIZ ENGINEERED. Lavet i Italien. 700+ internationale priser og testgevinster, 800+ patenteregistreringer for produkterne med "X".

Str.
Beskrivelse

Du kan stole på den enestående termoregulerende effekt af X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 PANTS  selv i ekstrem kulde, og nyder den uforlignelige komfort i et superlette stof. Den nye 4.0-generation er den første, der indeholder Retina® ultra-high definition-kvalitet for unik funktionalitet. Resultatet er et ultra tæt strikket materiale med et reduceret volumen, der giver fuld funktionalitet med en meget lav vægt. Funktionelle zoner med termoregulerende og beskyttende zonerer placeret nøjagtigt og fremmer din ydelse og udholdenhed.

Materialet har en kraftige temperaturstyringseffekt på kolde vinterdage. XITANIT® 2.0, en endnu mere perfekt, varmereflekterende højteknologisk fiber.

Det legendariske patenterede 3D Bionic Sphere®-system med ThermoSyphon®-teknologi er mere kraftfuldt end nogensinde og understøtter desuden den bedste termoregulering: komplekse 3D-strukturer og Y-formede elementer maksimerer luftudskiftning, kølig, når du sveder og varm, når du fryser - nu hurtigere og mere effektivt end nogensinde før.

X-BIONIC® Partialkompression® bruger målrettet komprimering til at stimulere muskelfunktion, øge din præstation og forkorte gendannelsestider. Expansion Ribs® dæmper leddene ved albuerne og knæene, hvilket giver en varmende virkning, selv når leddene er i bevægelse.

x-bionic
X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 TRØJE
Mand / Dame
Mænd

Specifikke referencer

Kunder, der købte denne vare, købte også

x-bionic Energizer Mk2 Boxer

Pris 239,20 kr.
Utroligt behagelige Boxer shorts fra X-bionic til alt fra skiløb til de daglige løbeture. Høj svedtransport som gør at underbukserne ikke bliver våde. Boxer shorts med 3D Bionic Sphere...

X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 BUKSER GULD

Pris 799,20 kr.
X-BIONIC® RADIACTOR 4.0 BUKSER GULD Et par teknisk underbukser til de kolde dage, der har enestående køle og varme effekter. Bliver våd selv ved hård træning. Perfekt til løb på kolde dage....

Marathon white Fluor Free -0°C til +20°C...

Pris 319,20 kr.
Swix meget populære glider til lange løb, nu uden flour. Til både kolde og varme forhold Anbefalt smørejernstemp.: 155°C. En hård, holdbar glider. I modsætning til Marathon med BW additiv er...